Skvělá stolní hra, ve které se budete snažit porazit svého nepřít...
Detail online hry
Hrát online hru
Pokuste se zničit kuličky na hrací ploše. Ke zničení vám stačí dá...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > Komentare a prispevky na foru
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Jelikoz se mnozi komentare a prispevky na foru kteri nemaji zadnou vahu pro maxo a jednoznacne jsou za ucelem ziskani bodu, byl jsem nucen udelat opatreni.
Kazdy smazany komentar nebo prispevek na foru, nyni bude pokutovan ne jen odebranim ziskanych 0,2 bodu, ale odebranim celkove 0,4 bodu.
Pripady nevhodnych komentaru:
- Nazev hry zkopirovany do komentare, at uz s dalsim textem nebo ne.
- Zamerne zkopirovany komentar jineho hrace
- Zamerne opakujici se komentar jak v ruznych hrach tak ve stejne hre
- Zbytecne opakujici se negativni komentare
- Komentare typu "pekna hra ale je hnusna"
- Dvojikomentare jako "jdu ji zahrat, jsem zvedavy" a nasledne "zahral jsem ji, pekna hra"
- Komentar typu "klhasgdiuocfv"
- Vulgarni komentar
Pripady nevhodnych prispevku na foru:
- vseobecne spam
- zbytecne vytahovani stareho topiku pridanim nic nerikajicim vyrazem
- offtopic (zvlaste ten v sekci " Dotazy ohledně maxa a oznámení" )
- vulgarni prispevky, reklamy a podobne
Jak budu postupovat?
V pripade par pochybeni, smazu je jednotlive.
V pripade hromadneho poruseni smazu vzdy poslednich 30 komentaru daneho hrace a budu opakovat pokud nenarazim na normalni komentare.
V pripade opakujicich se pripadu nebo extremniho spamu zablokuji ucet.
taktez souhlasim s touto variantou a hlavne beru na vedomi
A čo by ste urobili keď niekto klikne na Odeslat odpověď viac krát (hlavne tí, čo majú pomalší internet a kliknú na Odpověď 2x a viac) a pošle to dva príspevky.
to se stat nemuze, protoze jakmile jednou klikne, nema moznost kliknout podruhe nez se komentar odesle.
No mne sa to už stalo, dokonca som tak poslal až 3 príspevky, viď. slovný futbal - Príběh
Ahoj chci se zeptat..Kdyz nahraju urcity pocet bodu tak tu cenu vyhraju 100% nebo ne??prosim odepiste
Potvrzuju, ten doublepost se mi taky stal kdysi na slovním fotbálku
Ano, cenu po dosažení určitého počtu bodů obdržíš 100%, stačí napsat zprávu administrátorovi maxo.
Slovni fotbal neni na maxu ale v netherne, tam je uplne jiny system, a komentare odtud se nezapocitavaji ani neodecitaji.
jj tohle pravidlo je good pze pak to zneužívaji a píšou uplné nesmysly proste par pismen
motorek1994 dělá jen smpamy s tím že se furt jen cituje,registroval se 7.3 a dneska má na Ipod?
nechapu proc sem takove zmrdi lezou, zaspamujou server, nic tim nevyhrajou, jen napachaji skody, ktere jsou zrale tak na trestne oznameni. Smazal jsem mu 540.000 prispevku a ma ban.
promin mi mou neznalost, ale trestni oznameni za co?
zaprve byl server znacne pretizen, maxo zpomalilo, odrazovalo to jine uzivatele a tim mohla vzniknout skoda. A zadruhe mel tu drzost si napsat o cenu.
máš pravdu. je to tady čímdál horší
jj..taky s tím souhasím..aspoň to je trochu "hlídaný"
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.