V této hře si můžete zkusit zahrát profesionální baseball na velm...
Detail online hry
Hrát online hru
Skvělá bojová hra s Pacmanem. I v této hře sbíráte kuličky, ale m...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > Pro vylepšení
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Zajímalo by mě, co by jste kdo měl za nápad pro vylepšení. Už jsem něco psal, ale bohužel na to nikdo nereagoval i když by šlo se dá říct v případě některejch věcí o drobnosti nijak finančně náročné.
Ja by som bol rad keby sa vylepsilo forum. Ked poslem nejaky post, aby mi prisla reakcia mailom ako to byva standardne ..
No nevím, nevím či by toto bylo dobré. Když tu člověk vidí, kolik se zde objevuje spamů, tak to by také zrovna pěkné nebylo, aby mi kvůli každé hlouposti přišel e-mail. I když jako trest pro spamery by to bylo dobré.
Mám něco co jsem nepatří ale nevim kam bych to dal
. Já jsem na tomhle webu k vuly zábavě, a proto bych prosil abyste sem začaly dávat víc her. Jste tu strsně pozadu. Třeba si na to najměte dobrovolníka, ale chce to prostě víc. Dík za přečtení
A eště něco
Nechtělo by to promazat úplně nekativní hráče ? 809 stránek hráčů to musí být strašný nápor ne ?
Nechtělo by to promazat úplně nekativní hráče ? 809 stránek hráčů to musí být strašný nápor ne ?
A jaké je kritérium pro úplně neaktivní hráče? Měsíc, půl roku, rok či více? A co když by potom dotyční hráči přišli? No nevím, jak by byli spokojení, kdyby zjistili, že mají smazaný účet.
To máš sice pravdu, ale co ti hráči kteří se sem jen registrovali a pak tu vubec nejsou? Nebo nahraji trepa jen 10 bodu a pak nic ?
To sice ano, ale nikdo nemůže zaručit, že sem nezačne ještě chodit. To například můžeš nechat zrušit i můj účet, protože moje zisky jsou 0 nebo jen za 1 příspěvek jednou za čas, když se nudím a zajdu mrknout, co se tu psalo. Takže jsem také neaktivní. A další věcí zůstává, odkaz na registraci. Oni se sem jen zaregistrují, někde si hodí odkaz a třeba získají lidi. Za pár let se tu staví a hned třeba budou mít několik tisíc bodů (záleží, kolik lidí uloví ) .
když tady chtěl všichni získávat body, tak co kdyby se vždy jednou za týden vyhlásila hra a u té by potom mohli všichni udělat největsí skóre... ten kdo by měl na konci týdne největší dostal vy třeba 500 bodů ... pouze návrh
ono by asi bohatě stačilo dát ještě třeba dvě nebo tři hry do bonusovek, aby byla větší motivace lidí hrát o body. nikde není práno že všichni vyhrajou, stejně jako to je teď u tý co tu je. jen je špatně udělaná a po chvilce nudná. navrhoval bych ještě třebas kostky nebo ruletu nebo poker nebo tak něco rozumnýho
)
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.