EnglishČeštinaHry zdarma, online hryAnimace a videa zdarmaSeriály onlineHerna
maxo.cz - maximální odvaz a online hrymaxo.cz - maximální odvaz a online hry
Spusť ClubRadio online

Přihlášení -

Přihlášení

Registrace
Zapomenuté heslo

Poslední komentáře -

Naposledy spuštěné online hry -

Baseball - Sportovní online hry

Baseball

V této hře si můžete zkusit zahrát profesionální baseball na velm...

Detail online hry - Baseball - Sportovní online hryDetail online hry Hrát online hru - Baseball - Sportovní online hryHrát online hru
Pacma Fight - Akční online hry

Pacma Figh...

Skvělá bojová hra s Pacmanem. I v této hře sbíráte kuličky, ale m...

Detail online hry - Pacma Fight - Akční online hryDetail online hry Hrát online hru - Pacma Fight - Akční online hryHrát online hru

Pro vylepšení

Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > Pro vylepšení

Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace

Předchozí příspěvky 1 2

22.02.2010 18:15 - Pro vylepšení

Zajímalo by mě, co by jste kdo měl za nápad pro vylepšení. Už jsem něco psal, ale bohužel na to nikdo nereagoval i když by šlo se dá říct v případě některejch věcí o drobnosti nijak finančně náročné.

05.03.2010 12:22 - Re: Pro vylepšení

to máš dobrý nápad.

09.03.2010 18:52 - Re: Pro vylepšení

Ja by som bol rad keby sa vylepsilo forum. Ked poslem nejaky post, aby mi prisla reakcia mailom ako to byva standardne .. :)

10.03.2010 17:20 - Re: Pro vylepšení

já jsem spokojená :)

13.03.2010 00:57 - Re: Re: Pro vylepšení

Původní zpráva od Adrian Ja by som bol rad keby sa vylepsilo forum. Ked poslem nejaky post, aby mi prisla reakcia mailom ako to byva standardne .. :)

No nevím, nevím či by toto bylo dobré. Když tu člověk vidí, kolik se zde objevuje spamů, tak to by také zrovna pěkné nebylo, aby mi kvůli každé hlouposti přišel e-mail. I když jako trest pro spamery by to bylo dobré.

25.03.2010 17:43 - Re: Pro vylepšení

Mám něco co jsem nepatří ale nevim kam bych to dal :) . Já jsem na tomhle webu k vuly zábavě, a proto bych prosil abyste sem začaly dávat víc her. Jste tu strsně pozadu. Třeba si na to najměte dobrovolníka, ale chce to prostě víc. Dík za přečtení :)
A eště něco :-D :-D Nechtělo by to promazat úplně nekativní hráče ? 809 stránek hráčů to musí být strašný nápor ne ?

26.03.2010 22:27 - Re: Re: Pro vylepšení

Původní zpráva od judva A eště něco :-D :-D Nechtělo by to promazat úplně nekativní hráče ? 809 stránek hráčů to musí být strašný nápor ne ?

A jaké je kritérium pro úplně neaktivní hráče? Měsíc, půl roku, rok či více? A co když by potom dotyční hráči přišli? No nevím, jak by byli spokojení, kdyby zjistili, že mají smazaný účet.

27.03.2010 10:03 - Re: Re: Re: Pro vylepšení

Původní zpráva od kobra5

A jaké je kritérium pro úplně neaktivní hráče? Měsíc, půl roku, rok či více? A co když by potom dotyční hráči přišli? No nevím, jak by byli spokojení, kdyby zjistili, že mají smazaný účet.

To máš sice pravdu, ale co ti hráči kteří se sem jen registrovali a pak tu vubec nejsou? Nebo nahraji trepa jen 10 bodu a pak nic ?

28.03.2010 13:16 - Re: Pro vylepšení

po uplynutí nějaké doby by se měli stornovat

30.03.2010 19:11 - Re: Pro vylepšení

co stronovat?

30.03.2010 20:44 - Re: Pro vylepšení

hráče!!

01.04.2010 02:43 - Re: Re: Re: Re: Pro vylepšení

Původní zpráva od judva To máš sice pravdu, ale co ti hráči kteří se sem jen registrovali a pak tu vubec nejsou? Nebo nahraji trepa jen 10 bodu a pak nic ?

To sice ano, ale nikdo nemůže zaručit, že sem nezačne ještě chodit. To například můžeš nechat zrušit i můj účet, protože moje zisky jsou 0 nebo jen za 1 příspěvek jednou za čas, když se nudím a zajdu mrknout, co se tu psalo. Takže jsem také neaktivní. A další věcí zůstává, odkaz na registraci. Oni se sem jen zaregistrují, někde si hodí odkaz a třeba získají lidi. Za pár let se tu staví a hned třeba budou mít několik tisíc bodů (záleží, kolik lidí uloví ) .

01.04.2010 08:07 - Re: Pro vylepšení

nevim je to nake cele slozite :-D

01.04.2010 18:23 - Re: Pro vylepšení

co nechápeš??

05.04.2010 14:02 - Re: Pro vylepšení

když tady chtěl všichni získávat body, tak co kdyby se vždy jednou za týden vyhlásila hra a u té by potom mohli všichni udělat největsí skóre... ten kdo by měl na konci týdne největší dostal vy třeba 500 bodů ... pouze návrh ;-)

27.04.2010 16:49 - Re: Pro vylepšení

ono by asi bohatě stačilo dát ještě třeba dvě nebo tři hry do bonusovek, aby byla větší motivace lidí hrát o body. nikde není práno že všichni vyhrajou, stejně jako to je teď u tý co tu je. jen je špatně udělaná a po chvilce nudná. navrhoval bych ještě třebas kostky nebo ruletu nebo poker nebo tak něco rozumnýho :) )

27.04.2010 17:40 - Re: Pro vylepšení

dala bych sem počítadlo návštěv a chat :)

27.04.2010 17:46 - Re: Pro vylepšení

ja taky

04.05.2010 14:06 - Re: Pro vylepšení

jáá téééééééš

04.05.2010 18:04 - Re: Pro vylepšení

ja chcu víc bonusových her :)

Předchozí příspěvky 1 2
fotbal obsluha draci monster truck pod vodou skateboard překonávání terénu bomberman děti zvířátka vánoční hry kuličky fast food bomb it Truck hry pro kluky restaurace mario FMX Lodě ninja hry zimní hry spoj 3 face to face zombie vystřel ho hry pro dívky duel hry pro nejmenší motorky míčové hry bublinky drakojan letadla madness
Směnárna | Pravidla | Ceny | Žebříček | Registrace | Výhody registrace | Přihlášení | Hry na přání | Nápověda | Kontakty | Odkazy | Mapa stránek | Pro média a podporu | Online hry zdarma | Výpis štítků | Poslední komentáře | Registrace | Privacy policy
(c) 2008-2011 www.maxo.cz Všechna práva vyhrazena
Pohodesign.cz
Superhry zdarma | Hry online zdarma | 1000her, webgames | NetHry.cz | Loupak.cz - videa a hry | Herna | Videa, animace zdarma | Firmy Východní Čechy | Firmy Vysočina | Hry zdarma
Super hry | Online hry zdarma | Onlinovky, super hry | Dárky | iPhoneaplikace.cz | XBox 360, Playstation 3 hry | Super online hry | Hry online JoJoHRY.cz - Superhry | NIKEE Superhry | Online hry