EnglishČeštinaHry zdarma, online hryAnimace a videa zdarmaSeriály onlineHerna
maxo.cz - maximální odvaz a online hrymaxo.cz - maximální odvaz a online hry
Spusť ClubRadio online

Přihlášení -

Přihlášení

Registrace
Zapomenuté heslo

Poslední komentáře -

Naposledy spuštěné online hry -

Naruto NG - Bojové online hry

Naruto NG

Zahrajte si tuto hru, ve které hrajete za Naruta. Naruto je hlavn...

Detail online hry - Naruto NG - Bojové online hryDetail online hry Hrát online hru - Naruto NG - Bojové online hryHrát online hru
Elastoman - Bojové online hry

Elastoman

Elastoman je jakýsi ochránce bezbranných lidí, kteří prosí o pomo...

Detail online hry - Elastoman - Bojové online hryDetail online hry Hrát online hru - Elastoman - Bojové online hryHrát online hru

Stejné IP ale jiný hráč

Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > Stejné IP ale jiný hráč

Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace

Předchozí příspěvky 1 Další příspěvky

26.02.2010 20:45 - Stejné IP ale jiný hráč

Mám dotas kdyš se na mí IP adrese nekdo regne přes muj odkaz započtou se mi body nebo nn??
Dík předem za odpověď

A omlovám se za chyby jestli nějáke v textu sou

27.02.2010 00:21 - Re: Stejné IP ale jiný hráč

Uz to ze se na to ptas zavani tim ze si to zalozis sam...
A prestan spamovat!

27.02.2010 21:10 - Re: Stejné IP ale jiný hráč

To jsem měl na intru, že sme měli všichni stejnou IP celej intr... :)

05.03.2010 10:45 - Re: Stejné IP ale jiný hráč

ano z jednej ip adresy by mal by 1 hrač

05.03.2010 17:12 - Re: Stejné IP ale jiný hráč

Tak pokud to je více osob, tak se to jednoduše pozná tím, že budou různé údaje (a věř, že pokud bys to všechno založil sám, tak se na to přijde). Kdysi jsem to také řešil, za původních Adminů, a nebyl problém, že jsme měli stejnou IP adresu a i body jsem obdržel. Doufám, že toto jako odpověď dostačuje.

Pokud tomu již tak není, tak se omlouvám a doufám, že mě Maxo nebo někdo z těch, kdož mají tyto informace opraví.

05.03.2010 17:55 - Re: Stejné IP ale jiný hráč

naprosto souhlasim...

07.03.2010 17:39 - Re: Stejné IP ale jiný hráč

u mě je to blbý,celej barák pár lidí máme stejnou IP adresu,nevím čím to je,je to divný ale kvůli tomu je nemůžu požádat aby se registrovali podemme

21.03.2010 11:14 - Re: Re: Stejné IP ale jiný hrá

Původní zpráva od karolka121 u mě je to blbý,celej barák pár lidí máme stejnou IP adresu,nevím čím to je,je to divný ale kvůli tomu je nemůžu požádat aby se registrovali podemme

asi proto ze jste pod jednim pripojenim, ne? jedno pripojeni = stejna IP adresa

13.06.2010 23:50 - Re: Stejné IP ale jiný hráč

to je takovy blbi ze mame stejny IP v baráku

16.08.2010 20:00 - Re: Stejné IP ale jiný hráč

Jn..já s tim problém nemám ale je to takový divný no..protože když si vezmu že je někdo na intru tak většinou by to posílal nejradši všem těm lidem z intru :-D

12.11.2010 15:05 - Re: Stejné IP ale jiný hráč

my máme taky v baráku jenu stejnou IP adresu dokonce i ve škole

02.01.2011 11:25 - Re: Stejné IP ale jiný hráč

my máme ve škole taky stejnou IP adresu

Předchozí příspěvky 1 Další příspěvky
monster truck restaurace face to face hry pro nejmenší draci hry pro kluky fotbal spoj 3 míčové hry duel děti bomb it pod vodou zombie hry pro dívky skateboard zvířátka ninja hry obsluha překonávání terénu kuličky mario zimní hry bomberman vystřel ho vánoční hry motorky Lodě FMX bublinky Truck fast food drakojan letadla madness
Směnárna | Pravidla | Ceny | Žebříček | Registrace | Výhody registrace | Přihlášení | Hry na přání | Nápověda | Kontakty | Odkazy | Mapa stránek | Pro média a podporu | Online hry zdarma | Výpis štítků | Poslední komentáře | Registrace | Privacy policy
(c) 2008-2011 www.maxo.cz Všechna práva vyhrazena
Pohodesign.cz
Superhry zdarma | Hry online zdarma | 1000her, webgames | NetHry.cz | Loupak.cz - videa a hry | Herna | Videa, animace zdarma | Firmy Východní Čechy | Firmy Vysočina | Hry zdarma
Super hry | Online hry zdarma | Onlinovky, super hry | Dárky | iPhoneaplikace.cz | XBox 360, Playstation 3 hry | Super online hry | Hry online JoJoHRY.cz - Superhry | NIKEE Superhry | Online hry