Zahrajte si tuto hru, ve které hrajete za Naruta. Naruto je hlavn...
Detail online hry
Hrát online hru
Elastoman je jakýsi ochránce bezbranných lidí, kteří prosí o pomo...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > Stejné IP ale jiný hráč
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Mám dotas kdyš se na mí IP adrese nekdo regne přes muj odkaz započtou se mi body nebo nn??
Dík předem za odpověď
A omlovám se za chyby jestli nějáke v textu sou
Uz to ze se na to ptas zavani tim ze si to zalozis sam...
A prestan spamovat!
To jsem měl na intru, že sme měli všichni stejnou IP celej intr...
Tak pokud to je více osob, tak se to jednoduše pozná tím, že budou různé údaje (a věř, že pokud bys to všechno založil sám, tak se na to přijde). Kdysi jsem to také řešil, za původních Adminů, a nebyl problém, že jsme měli stejnou IP adresu a i body jsem obdržel. Doufám, že toto jako odpověď dostačuje.
Pokud tomu již tak není, tak se omlouvám a doufám, že mě Maxo nebo někdo z těch, kdož mají tyto informace opraví.
u mě je to blbý,celej barák pár lidí máme stejnou IP adresu,nevím čím to je,je to divný ale kvůli tomu je nemůžu požádat aby se registrovali podemme
asi proto ze jste pod jednim pripojenim, ne? jedno pripojeni = stejna IP adresa
Jn..já s tim problém nemám ale je to takový divný no..protože když si vezmu že je někdo na intru tak většinou by to posílal nejradši všem těm lidem z intru
my máme taky v baráku jenu stejnou IP adresu dokonce i ve škole
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.