V názvu hry se sice vyskytuje slůvko "pokemon", avšak o přímý boj...
Detail online hry
Hrát online hru
Legenda znovu ožívá! Tentokrát na internetu v podobě flash hry. Z...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > výhry
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
No ja by som aj rad nieco si vybral, len uz asi pol roka cakam kym mi niekto potvrdi moju recenziu co som pisal a stale sa vraj len zbieraju, ale pol roka??
nie nie, nehram to pol roka, zle citas ... ja pisem, ze uz pol roka cakam na vysledok mojej recenzie ... Predtym som mal odpoved do tyzdna a teraz cakam uz skoro pol roka ...
Inak som tu asi dva roky sa mi zda ... Aj som pisal tomu cloveku co ma nick maxo a tiez aj na mail co je tu v kontaktoch hore na stranke - ten konatel a majitel, ale zial mi neodpoveda stale ...
sliverka co nechapes? Ved poslal som recenziu a cakam na zhodnotenie a vyjadrenie uz pol roka ..
EDIT: uz je vsetko vporiadku a som velmi spokojny
Som fakt, rad, ze mozem byt jeden z uzivarelov tejto sutaznej stranky. A tiez klobuk dolu pred adminom.
Upřesňuji, nechápu proč čekáš na vyhodnocení půl roku.Zdá se mi ,že je to dlouhá doba.
No ja som stale veril, ze to vsetko dopadne dobre a aj dopadlo, mozem potvrdit vyhru
Vybral som si PC mysku a musim napisat, ze admin je veeelmi mily a priatelsky, takeho malokde najdete, len je zrejme velmi rozbehany, tak preto to nestihal. Ale uz je vsetko vporiadku a som velmi spokojny, uz len cakam na vyhru.
jsem na to moc netrpelivej mam spise stesti v lasce nez v te hre maxo hilo
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.