Velmi dobrá hra, ve které budete potřebovat postřeh a rychlost. V...
Detail online hry
Hrát online hru
Vylepšený balíček hry Crush the Castle, princip je zase stejný a ...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > výhry
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Maxo v pátek(zejtra) večer zajde do kasína a potom bude mít i na vývoj nový bonusovky...
ještě jsem nic nevyhrála..myslím že sbírání bodů je na dlouhou trať..pokud teda někdo není spamer a nedává odkazy všude kam přijde...
já jsem ještě taky nevyhrála a to hraju už taky celkem dlouho,ale pořád mi chybí body
Mě přijde že už tu jsou moc dlouho stejné výhry...ale nwm a taky mi přijde že je to strašně těžké něco vyhrát, když za jednu hru dostanete jednoho blbého boda a výhry jsou za stovky tisíc bodů i víc......? No, nvim, ale člověk by u toho musel být od rána do večera a to se mi nechce.....nebo jen za čas, ale to bych to nahrála až za cca 10 let...
nemyslíte?yslím si že by mnohem více vydělali, kdyby to nestálo tolik bodů, protože by to lidi více motivovalo, bylo by tu mnohem více registrovaných hráčů a i já bych tu byla častěji....
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.