EnglishČeštinaHry zdarma, online hryAnimace a videa zdarmaSeriály onlineHerna
maxo.cz - maximální odvaz a online hrymaxo.cz - maximální odvaz a online hry
Spusť ClubRadio online

Přihlášení -

Přihlášení

Registrace
Zapomenuté heslo

Poslední komentáře -

Naposledy spuštěné online hry -

Click The Frog - Srandičky

Click The ...

Velmi dobrá hra, ve které budete potřebovat postřeh a rychlost. V...

Detail online hry - Click The Frog - SrandičkyDetail online hry Hrát online hru - Click The Frog - SrandičkyHrát online hru
Crush the Castle Players Pack - Bojové online hry

Crush the ...

Vylepšený balíček hry Crush the Castle, princip je zase stejný a ...

Detail online hry - Crush the Castle Players Pack - Bojové online hryDetail online hry Hrát online hru - Crush the Castle Players Pack - Bojové online hryHrát online hru

výhry

Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > výhry

Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace

1 2 3 Další příspěvky

10.06.2010 16:04 - Re: výhry

Maxo v pátek(zejtra) večer zajde do kasína a potom bude mít i na vývoj nový bonusovky...

16.06.2010 17:32 - Re: výhry

nevíte někdo, komu napsat, když chci cenu?

16.06.2010 22:36 - Re: výhry

uzivateli maxo, cili me :)

16.08.2010 20:05 - Re: výhry

ještě jsem nic nevyhrála..myslím že sbírání bodů je na dlouhou trať..pokud teda někdo není spamer a nedává odkazy všude kam přijde...

30.08.2010 23:09 - Re: výhry

já jsem ještě taky nevyhrála a to hraju už taky celkem dlouho,ale pořád mi chybí body

24.10.2010 10:22 - Re: výhry

mám na flashku ale chci i-phon

13.11.2010 19:14 - Re: výhry

já chci taky nějakej dárek,ale mam málo bodů

25.11.2010 10:06 - Re: výhry

Taky se hlasim ze je to beh na velmi dlouhou trat a mozna i bez cile :-D

11.12.2010 16:34 - Re: výhry

Mě přijde že už tu jsou moc dlouho stejné výhry...ale nwm a taky mi přijde že je to strašně těžké něco vyhrát, když za jednu hru dostanete jednoho blbého boda a výhry jsou za stovky tisíc bodů i víc......? No, nvim, ale člověk by u toho musel být od rána do večera a to se mi nechce.....nebo jen za čas, ale to bych to nahrála až za cca 10 let... *2* nemyslíte?yslím si že by mnohem více vydělali, kdyby to nestálo tolik bodů, protože by to lidi více motivovalo, bylo by tu mnohem více registrovaných hráčů a i já bych tu byla častěji....

02.01.2011 10:54 - Re: výhry

ne mám málo bodů :-(

1 2 3 Další příspěvky
madness pod vodou bomberman kuličky drakojan face to face hry pro kluky fast food zombie duel motorky monster truck hry pro nejmenší překonávání terénu děti zimní hry mario obsluha hry pro dívky Truck restaurace FMX Lodě ninja hry draci vánoční hry spoj 3 skateboard zvířátka fotbal bomb it míčové hry vystřel ho letadla bublinky
Směnárna | Pravidla | Ceny | Žebříček | Registrace | Výhody registrace | Přihlášení | Hry na přání | Nápověda | Kontakty | Odkazy | Mapa stránek | Pro média a podporu | Online hry zdarma | Výpis štítků | Poslední komentáře | Registrace | Privacy policy
(c) 2008-2011 www.maxo.cz Všechna práva vyhrazena
Pohodesign.cz
Superhry zdarma | Hry online zdarma | 1000her, webgames | NetHry.cz | Loupak.cz - videa a hry | Herna | Videa, animace zdarma | Firmy Východní Čechy | Firmy Vysočina | Hry zdarma
Super hry | Online hry zdarma | Onlinovky, super hry | Dárky | iPhoneaplikace.cz | XBox 360, Playstation 3 hry | Super online hry | Hry online JoJoHRY.cz - Superhry | NIKEE Superhry | Online hry