Elastoman je jakýsi ochránce bezbranných lidí, kteří prosí o pomo...
Detail online hry
Hrát online hru
V této hře bude vašim úkolem dostat panáčka do dveří za pomoci bo...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > Pochlubte se!
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Kolik denně nasbíráte bodů? A na co šetříte? Kde berete body, klikáte na hry nebo posíláte odkazy? Pochlubte se!
jsemzvedavkdonapise
nojactelnanotesaletedbycnutnepotrebovalklavesniciprotozemiodeselmezernik
nojactelnanotesaletedbycnutnepotrebovalklavesniciprotozemiodeselmezernik
nic ve zlým, ale jsi docela pako...co třeba používat ( když už musíš psát na fórum) tečku, pomlčku, podtržítko...cokoliv...
EDIT: omlouvám se adminům za odběhnutí od tématu
on dělá ze sebe machra .. v profilu má něco napsanýho a má tam mezery
Já bych chtěla IPHONE...Kolik mám za den???Jak kdy..Ale v poslední době málo..Občas si pošlu nějakou tu smsku..
ja by som rad tie reproduktory ae nwm nwm ci sa mi podari nasporit tolko bodov....ale uz by som ocakaval aj nejake tie reklamne predmety aj take by som bral
Já by jsem chtěl Volant (logitech G25) ale jde to pomale zbírat body.
ja by som chcel asi 4gb ipod alebo pc nevem a tie body ja mam za den asi 10-15 bodov ako kedy
já zkusím iphone. Ale bude to na hooooodně dlouho. Včera jsem se zaregistroval a chci nasbírat pokud možno co nejvíc bodů
a ty jsi pako
chces nazbyrat nejaky body proto sem pises tydle sroty...
to ja tyka mam zatim 20 bodu pred 3hodina jsem se zaregistroval a uz na to asi prdim...ty body dou strasne pomalu chci nasetrit na ten volant pedali a paka...135 000 to proste nejde to se da najetrit za180 lrt...
Denne asi 25 bodu. To vis setrim na Grand Threft Auto IV a datadisk Episodes from Liberty City
když mám den tak třeba 100 bodů ale zatím jen klikáním
..je to složitý vydělat tolik bodů a vážně by mě zajímalo jak to dělají ti co mají za den třeba 40 000 bodů..
no maximalne muzes dostat 720 bodu denne ne? kdyz si 24 hodin vydelis 4 minutam a vynasobis 2
max. 5000bodů a já bych chtěl iPhone nebo notebook, ale to bude aspoň na 15 let, takže se asi budu muset uzkromnit...
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.