Další parádní hra z rodinky her typu Tower Defence. V podstatě ne...
Detail online hry
Hrát online hru
Staňte se piliotem ozbrojené helikoptéry, který má za úkol zničit...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > Jakou cenu?
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Asi podla sily nervov a poctu bodov - ale co, a kde sa zastavim, neviem
já bych chtěla ten noťas bo iphone(ae vadí mi rychlý zničení displeye
)
)
Přesně ani kdyby mi ho někdo dal zdarma tak bych ho nevzal!
je videt ze nemas sebemensi paru o cem mluvis
darovanému koni na zuby nekoukej...
Mě zase připadá, že o tom nemáš páru ty. Že nemáš smysl pro ironii, když si někdo stěžuje na to co bych já osobně bral hned
Ale doufám, že je to forum, aby jste mi nezablokovali učet za tuhle zprávu
. A ještě mě zajímala jedna věc k Alesi. Co musí mít člověk za vědomosti popř. školu, aby mohl dělat admina? Dík
Ale doufám, že je to forum, aby jste mi nezablokovali učet za tuhle zprávu
. A ještě mě zajímala jedna věc k Alesi. Co musí mít člověk za vědomosti popř. školu, aby mohl dělat admina? Dík
admina delame protoze celou stranku vlastnime, zadne spolupracovniky nehledame, jinak to muze delat v podstate kdokoliv...
)
a to uz preco by sa mal na icku znicit ryhlo display??? Brat ma napr. uz dost dlho iPod Touch a je to v podstate to iste a nic sa s nim nedeje a ani nenici ... Tak ked ho hadzes o zem a podobne, tak urcite on prides, ale inak nie ...
ja bych bral novej comp ten velkej ale asi na to nebudu mit nervy
ja bych se spokojil s čímkoli, ale je k tomu potřeba důležitá věc..BODY
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.