V lese ve vaši vesnici se děje něco moc podivného. Každý večer z ...
Detail online hry
Hrát online hru
Jako majitelka malého lázeňského centra obsluhujte podle potřeb c...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Ostatní související s maxem > Je tu někde Administrator prosím?
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
mohla by som sa opytat ako mozem pozvat mojho kamarata???
napíš mu nech sa regne cez odkaz, ktorý je podobný ako tento http://www.maxo.cz/?r=ccf00b46d29, alebo mu môžeš poslať aj tento, ale body pôjdu potom mne.
ten odkaz nájdeš v políčku, kde sa nachádza aj Rebríček, Statistiky, Avatar a plno ďalšieho. Klikli na Soutěžný odkaz a jeden z tých odkazov si vyber, potom to iba pustí a nech sa cez to regne.
prosim vas dneska som poslala sms a newprislo mi to
Hele lidí, když posíláte SMS tak nebuďte hrr radši si to 2-3x přečtěte tvar SMS a také číslo příjemce a pak odešlete.
Administrátoři nemají jen na starost pořád připisovat body těm, kteří se spletli. Taky pak zachvíli by mohl tvrdit každý, že poslal SMS a nic nepřišlo.
Administrátoři nemají jen na starost pořád připisovat body těm, kteří se spletli. Taky pak zachvíli by mohl tvrdit každý, že poslal SMS a nic nepřišlo.
Tak blbí admini zase nejsou, aby si to neověřili.
To někde určitě mají seznam, který jim ukazuje kdy kdo co poslal
Tady jde jen o ty případy kdy to poslali ze špatnýho čísla, kdyby to poslali na špatný číslo, tak imho maj smůlu, protože za prvý by se to nedalo dokázat a za druhý z takový SMS by beztak admini měli nula nula prd
Jinak samozřejmě ti uživatelé by si to kontrolovat měli no, nepochybuju o tom, že někde jinde by jim řekli něco ve smyslu že to je chyba toho co to posílal a ne jejich, takže má smůlu
)
Napis me do soukrome zpravy z jakeho cisla jsi platila.
Prosím vás kolik musím mít bodů na dobytí mobilu?Děkuji
kredit si nemuzes kupovat za body, spise muzes kupovat body za kredit
Prosím vás koľko musím mať bodov, aby ste mi zaviazali šnurky?
JUR0B3ZM3N44, nemusim ti snad vysvetlovat ze mi tve nesmyslne prispevky zde na foru vadi? A ze je dlouho nebudu tolerovat.
Však tento príspevok mi to vysvetľuje omg...
Taky jsem poslal 12.8. v 13.30h z 736601324 30kč - 500b NIC?!
Možná moje chyba ale nevim o ní...?
sms za 30 KC bohuzel neni funkcni, nemelo by tedy ani nic odecist
si děláš srandu ne už???
všechno máš jasně všude napsaný.nauč se číst
Všechno máte napsané na maxu.cz. Nechápu, proč otravujete zbytečnými otázkami. Mě to trvalo najít cca 15 vteřin.
1500:70 = 21,4 KC. Odpovedam ti len preto aby si sa nefucal, aj ked sa to tu uz rozoberalo vies ?
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.