Pokuste se přejet přes různé překážky na motorce či čtyřkolce. V ...
Detail online hry
Hrát online hru
Vyberte si auto podle svého gusta a pusťte se do šílených automob...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Ostatní související s maxem > cas
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
cawte ci by ste nemohli dat do rohu nejaki cas kolko este mam do dalsieho videa bolo by to o vela lepsie dik
ne nemohli, vedlo by to ke slepemu spousteni her, videi i animaci jen za ucelem zisku bodu o coz nemame zajem...
aspon by ste mohli dat jak pri hre dole ci ti to pridalo body alebo ne pls nikdy nvm ci uz mi to dalo alebo ne
j mne sa tento napad lubi celkom
Já vám povim tajemství jo?
Když spustíte hru, tak když sjedete kousek pod ní tak vám to tam píše jestli už se bod započítal nebo ne
To vám musí stačit
PS: Jo a ještě něco. Předpokládám, že hra se snad ani nedá hrát míň jak 4 minuty, pokud to teda hrajete a ne jen slepě spouštíte
takže tady by nějaké počítadlo bylo zbytečné
No tak já myslim, že každej normální člověk dokáže odhadnout, kdy uplynou 4 minuty
to se jako nezlob,ale je to tak
když spustíš video, tak se ti stránka obnoví nebo otevře v onvém okně(panelu)...a tam už ti to body hneš přičte
Co sa tyka casu s krizou, ta sa tak asi lahko nevytrati ..
Len by som sa chcel spytat, ze ci by nemohla byt aj taka varianta, ze tu budu teda aj nove ceny, ktore posunu tie stare z hora dolu .. hmmm ... ?
Pokud vim, tak budou nové ceny teda... ale jestli posunou ty staré dolů, tak to jako nevim no... hlavně moc neštvěte adminy nebo nám nic nedaj
Alee to zas nebolo stvanie
To bol len cisty bezvyznamny navrh, ktory je len v teoretickej rovine ..
heh a co by si chtěl???kdyby se meli ceny posunout dolu tak by museli nabizet auto dum atd...
tak da sa vselico aj ine .. Mozno bicykel, skateborard, kolieskove korcule, snowboard, keyboard a mnoho inych veciciek ..
Ale tak je to len napad ..
Aleee. To su len teoreticke napady, ktore netreba vobec davat hned na prve miesto
To len tak proste no ..
Ale tak nenapisal som hned, ze tu dajte cenu auto alebo nieco take ...
všichni tu chcete takovou a takovou cenu za tolik a tolik bodů, a přitom sami nejspíš nemáte dost bodů ani na myš...až budete mít dost bodů, tak se můžete s adminy na ceně domluvit...
nuz ale ked budem mat napr. na usbcko, tak nemozem napr. ziadat iPhone ..
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.