Stal jste se velitelem vzdušného hradu. Napadají vás vaši nepřáte...
Detail online hry
Hrát online hru
Zábavná sportovní hra pro dva hráče. V menu si vyberte, jestli ch...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > ! DOSTALA JSEM DÁREK! !
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Jaks to tak rychle prosimtě zvládla???
Jo a taky gratuluji
Ach jo.. tady je to pořád dokola. Říkam že přes SMS se dají taky získat body.
Mně pořád není jasný, jaktože se vám to přes ty SMS vyplatí
V tom musí být nějaký fígl
Proste cez tie SMS si to vlastne zaplatis, cast z tej vyhry ...
No ale v přepočtu se to nevyplatí vůbec, když za 99Kč je 2200 bodů, tak nejlevnější cena, 2GB flashka za 13750 bodů, by vyšla přes SMS zhruba na 650Kč, což je tak 3násobek ceny, co by byl za nákup přímo ze shopu...
Tak mi pořád uniká, jak je možný, že se to někomu vyplatí to posílat, jakpak to dělaj...
//ani po půl roce mi to nedošlo
jak zisakt body?myslim vic modu nez 1 bod za hru to je strasna nuda...ta holka nazbyrala 2OK a ja mam 29 bodu ..to nechapu jak to mohla udelat to je na me moc
nekecej
ne
tak za 20 000 bodů 200 mi teda přijde hodně málo
Navíc jsem tu četla že 70b/1kč, takže by měla dostat o něco více, i tak mi to ale přijde dost velkej nepoměr.... Kdyby to bylo alespon 50b/1kč.
Navíc jsem tu četla že 70b/1kč, takže by měla dostat o něco více, i tak mi to ale přijde dost velkej nepoměr.... Kdyby to bylo alespon 50b/1kč.
Začni dělat sponzorku a můžete mít i 1 Kč za 50 bodů. Já nevím, ale na to, že můžete mít něco zdarma, tak se Vám pořád něco nelíbí. Buďte rádi, že Vám vůbec Maxo něco nabízí zadarmo.
bre ty! mas naprostoou pravdu
a kolik tech sms musela poslat aby mela 20000 bodu?kdyz 2200 bodu je za 99kc tak jak se to muze vyplatit vymeniz za 2 kila? nechapu...
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.