EnglishČeštinaHry zdarma, online hryAnimace a videa zdarmaSeriály onlineHerna
maxo.cz - maximální odvaz a online hrymaxo.cz - maximální odvaz a online hry
Spusť ClubRadio online

Přihlášení -

Přihlášení

Registrace
Zapomenuté heslo

Poslední komentáře -

Naposledy spuštěné online hry -

Bubble Elements - Oddechové online hry

Bubble Ele...

Vystřelujte barvené kuličky tak, aby se vám povedlo mít u sebe as...

Detail online hry - Bubble Elements - Oddechové online hryDetail online hry Hrát online hru - Bubble Elements - Oddechové online hryHrát online hru
The night before - Adventury

The night ...

Včerejší noc jste řádili a ublížili jste tím mnoha lidem. Jediné ...

Detail online hry - The night before - AdventuryDetail online hry Hrát online hru - The night before - AdventuryHrát online hru

už mám body ale nevím jak věc za body nakoupit

Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > už mám body ale nevím jak věc za body nakoupit

Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace

Předchozí příspěvky 1 Další příspěvky

12.08.2009 20:38 - už mám body ale nevím jak věc za body nakoupit

Dobrý den lidi potřebuju poradit chci si objednat flashku za 13750bodu ale nevím jak mužete mi poradit

12.08.2009 20:50 - Re: už mám body ale nevím jak věc za body nakoupit

napiš adminovi :)

12.08.2009 20:52 - Re: už mám body ale nevím jak věc za body nakoupit

a ty to nevíš luccy já myslel e už sis něco ubednávala

12.08.2009 20:55 - Re: už mám body ale nevím jak věc za body nakoupit

kdyt jsem ti psala, že máš napsat adminovi ... jemu napiš, že chceš tu cenu

12.08.2009 22:25 - Re: už mám body ale nevím jak věc za body nakoupit

napis na soutez@maxo.cz a uved tam svuj maxo-ucet a jakou cenu si prejes. A nezapomen adresu ktera musi odpovidat adrese kterou mas zde na serveru.

15.07.2011 11:00 - Re: už mám body ale nevím jak věc za body nakoupit

aha takže se musí psát na email

Předchozí příspěvky 1 Další příspěvky
skateboard monster truck ninja hry face to face spoj 3 duel zimní hry madness pod vodou FMX hry pro nejmenší kuličky letadla fotbal fast food bomb it zvířátka děti drakojan obsluha překonávání terénu motorky vystřel ho hry pro dívky mario vánoční hry Truck hry pro kluky restaurace bublinky Lodě zombie draci míčové hry bomberman
Směnárna | Pravidla | Ceny | Žebříček | Registrace | Výhody registrace | Přihlášení | Hry na přání | Nápověda | Kontakty | Odkazy | Mapa stránek | Pro média a podporu | Online hry zdarma | Výpis štítků | Poslední komentáře | Registrace | Privacy policy
(c) 2008-2011 www.maxo.cz Všechna práva vyhrazena
Pohodesign.cz
Superhry zdarma | Hry online zdarma | 1000her, webgames | NetHry.cz | Loupak.cz - videa a hry | Herna | Videa, animace zdarma | Firmy Východní Čechy | Firmy Vysočina
Super hry | Online hry zdarma | Onlinovky, superhry | Dárky | iPhoneaplikace.cz | XBox 360, Playstation 3 hry | Super online hry | Hry online JoJoHRY.cz - Superhry | NIKEE Superhry | Online hry