I když si všichni myslíme, že jediná práce Ježíška je rozdávat dá...
Detail online hry
Hrát online hru
Klasické závodění. Vyberte si mapku dle svého vlastního výběru, s...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > Opuštím server.
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Diky bavilo me to stravil jsem tu spoustu casu. A vysledek toho byl nahrano pres 1500 bodu a pak skoro vsechny vymrhane na te bonusovce. A pochybuju ze nekdo bude zbirat rekneme 720 000 bodu na Iphone jen klikanim na hry. Takze odchazim do te doby nez tu bude new bonusovka. Zdarte
A omlouvam se za pripadne pravopisne preklepy a vynechana pismenka. Nova klavesnice už je na cestě
taky jsem prisel o hodne bodu v bonusovce
skoda ze ty ceny nejsou levnejsi
Kdyby přišla new bonusovka bylo by tady víc lidí a taky kdyby třeba recenze trochu rychleji kontrolovali odevzdal jsem jednu +/- před 2 měsíci a nic....
a nebo třeba body za dohrání hry..klikat umí každej..ono to asi ještě není úplně domyšlený..a nebo je aby utratili uplně minimum..
Ja nwm no. ty ceny jsou podle moc drahe. Myslim jako na bodu. Ze sou za moc bodu. treba mys nebo tak ty male bych nechal ale uz ty vetsi jako treba monitory nebo iphone uz bych delil 10. aspon jednu nulu tam odtama smazat. A nemusi byt ani bonusovka. To uz by bylo prijatelne. Ale takhle je to nanic. A nejspis nekontroluji te recenze protoze maji dost prace stimto serverem. treba uz ji vymyslej tu bonusovku nebo neco zdokonaluji fakt nwm. Ale sem pro snizeni bodu za ceny
Ne. Kdyz u toho sedis a delas podstive kazde 4 minuty zapnes hru a pak ji vypnes a pak jdes do videi a zase si tam spusti video a vypnes to a pak cekas 4minuty a delas to tak furt dokola. Tak sem to delal ja. Ja ty hry nehraju...
ty to tu mas uzivat a ne nudit se ty hry hraj treba ta nova s tema balonkama je fakt dobra
no jenze kdyz to hrajes, tak se pak nediv ze malo vyděláváš...
Kdyz nehrajes, a zvanis ze to tu opoustis, tak co tu jeste delas? Maxo.cz je pro zabavu, sbirani bodu je vedlejsi.
Si snad mužu dělat co chci ne? Jestli zmenim nazor a zustanu tu tak to uz je moje vec navic sem si koupil tetka body tak nwm naco bych odchazel
Já nevim, co máte
odjakživa jsou ty body prostě jen bonus pro vás
vůbec by být nemusely... by se chudáci admini pěkně prohli, kdyby ceny byly za míň a mohl je tak dostávat každý
člověče
odjakživa jsou ty body prostě jen bonus pro vás
vůbec by být nemusely... by se chudáci admini pěkně prohli, kdyby ceny byly za míň a mohl je tak dostávat každý
Uz ted me z toho boli zada jak se porad prohybam...
mohl bych se zeptat co je to tady zase za psani? kolem 1 rano to tady nejak blbne pise mi to vsude Warning: ....
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.