EnglishČeštinaHry zdarma, online hryAnimace a videa zdarmaSeriály onlineHerna
maxo.cz - maximální odvaz a online hrymaxo.cz - maximální odvaz a online hry
Spusť ClubRadio online

Přihlášení -

Přihlášení

Registrace
Zapomenuté heslo

Poslední komentáře -

Naposledy spuštěné online hry -

Deep Freeze - Skákačky (plošinovky)

Deep Freez...

I když si všichni myslíme, že jediná práce Ježíška je rozdávat dá...

Detail online hry - Deep Freeze - Skákačky (plošinovky)Detail online hry Hrát online hru - Deep Freeze - Skákačky (plošinovky)Hrát online hru
City Racers - Závodní online hry

City Racer...

Klasické závodění. Vyberte si mapku dle svého vlastního výběru, s...

Detail online hry - City Racers - Závodní online hryDetail online hry Hrát online hru - City Racers - Závodní online hryHrát online hru

Opuštím server.

Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > Opuštím server.

Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace

Předchozí příspěvky 1 2

06.08.2010 18:00 - Opuštím server.

Diky bavilo me to stravil jsem tu spoustu casu. A vysledek toho byl nahrano pres 1500 bodu a pak skoro vsechny vymrhane na te bonusovce. A pochybuju ze nekdo bude zbirat rekneme 720 000 bodu na Iphone jen klikanim na hry. Takze odchazim do te doby nez tu bude new bonusovka. Zdarte

06.08.2010 18:01 - Re: Opuštím server.

A omlouvam se za pripadne pravopisne preklepy a vynechana pismenka. Nova klavesnice už je na cestě :)

06.08.2010 21:54 - Re: Opuštím server.

taky asi toho nechám

07.08.2010 11:51 - Re: Opuštím server.

taky jsem prisel o hodne bodu v bonusovce :-( skoda ze ty ceny nejsou levnejsi

07.08.2010 12:44 - Re: Opuštím server.

Kdyby přišla new bonusovka bylo by tady víc lidí a taky kdyby třeba recenze trochu rychleji kontrolovali odevzdal jsem jednu +/- před 2 měsíci a nic....

09.08.2010 00:35 - Re: Opuštím server.

a nebo třeba body za dohrání hry..klikat umí každej..ono to asi ještě není úplně domyšlený..a nebo je aby utratili uplně minimum.. :-(

10.08.2010 17:46 - Re: Opuštím server.

Ja nwm no. ty ceny jsou podle moc drahe. Myslim jako na bodu. Ze sou za moc bodu. treba mys nebo tak ty male bych nechal ale uz ty vetsi jako treba monitory nebo iphone uz bych delil 10. aspon jednu nulu tam odtama smazat. A nemusi byt ani bonusovka. To uz by bylo prijatelne. Ale takhle je to nanic. A nejspis nekontroluji te recenze protoze maji dost prace stimto serverem. treba uz ji vymyslej tu bonusovku nebo neco zdokonaluji fakt nwm. Ale sem pro snizeni bodu za ceny

10.08.2010 23:04 - Re: Opuštím server.

ty jses pritom prihlasil dyl nez ja a mas vic bodu?

12.08.2010 16:25 - Re: Opuštím server.

To bylo na mě?

14.08.2010 18:49 - Re: Opuštím server.

jasny musel jsi je nejak podplatit nebo tak neco

15.08.2010 10:06 - Re: Opuštím server.

Ne. Kdyz u toho sedis a delas podstive kazde 4 minuty zapnes hru a pak ji vypnes a pak jdes do videi a zase si tam spusti video a vypnes to a pak cekas 4minuty a delas to tak furt dokola. Tak sem to delal ja. Ja ty hry nehraju...

15.08.2010 12:09 - Re: Opuštím server.

ty to tu mas uzivat a ne nudit se ty hry hraj treba ta nova s tema balonkama je fakt dobra

15.08.2010 13:35 - Re: Opuštím server.

no jenze kdyz to hrajes, tak se pak nediv ze malo vyděláváš...

15.08.2010 15:06 - Re: Opuštím server.

Kdyz nehrajes, a zvanis ze to tu opoustis, tak co tu jeste delas? Maxo.cz je pro zabavu, sbirani bodu je vedlejsi.

15.08.2010 18:31 - Re: Opuštím server.

Si snad mužu dělat co chci ne? Jestli zmenim nazor a zustanu tu tak to uz je moje vec navic sem si koupil tetka body tak nwm naco bych odchazel

15.08.2010 21:26 - Re: Opuštím server.

Já nevim, co máte :) odjakživa jsou ty body prostě jen bonus pro vás :) vůbec by být nemusely... by se chudáci admini pěkně prohli, kdyby ceny byly za míň a mohl je tak dostávat každý ;-)

15.08.2010 21:27 - Re: Re: Opuštím server.

Původní zpráva od Danny15 Si snad mužu dělat co chci ne? Jestli zmenim nazor a zustanu tu tak to uz je moje vec navic sem si koupil tetka body tak nwm naco bych odchazel

*2* *2* člověče *2*

16.08.2010 00:25 - Re: Opuštím server.

boze at si dela co chce hlavne ze sem muzu psat :-D

16.08.2010 00:45 - Re: Re: Opuštím server.

Původní zpráva od HellP91 Já nevim, co máte :) odjakživa jsou ty body prostě jen bonus pro vás :) vůbec by být nemusely... by se chudáci admini pěkně prohli, kdyby ceny byly za míň a mohl je tak dostávat každý ;-)

Uz ted me z toho boli zada jak se porad prohybam...

16.08.2010 01:09 - Re: Opuštím server.

mohl bych se zeptat co je to tady zase za psani? kolem 1 rano to tady nejak blbne pise mi to vsude Warning: ....

Předchozí příspěvky 1 2
vánoční hry děti mario bomb it face to face draci letadla ninja hry hry pro dívky restaurace zombie bomberman madness překonávání terénu kuličky motorky drakojan duel zvířátka FMX skateboard spoj 3 hry pro nejmenší fast food bublinky hry pro kluky Lodě fotbal zimní hry monster truck míčové hry vystřel ho Truck obsluha pod vodou
Směnárna | Pravidla | Ceny | Žebříček | Registrace | Výhody registrace | Přihlášení | Hry na přání | Nápověda | Kontakty | Odkazy | Mapa stránek | Pro média a podporu | Online hry zdarma | Výpis štítků | Poslední komentáře | Registrace | Privacy policy
(c) 2008-2011 www.maxo.cz Všechna práva vyhrazena
Pohodesign.cz
Superhry zdarma | Hry online zdarma | 1000her, webgames | NetHry.cz | Loupak.cz - videa a hry | Herna | Videa, animace zdarma | Firmy Východní Čechy | Firmy Vysočina | Hry zdarma
Super hry | Online hry zdarma | Onlinovky, super hry | Dárky | iPhoneaplikace.cz | XBox 360, Playstation 3 hry | Super online hry | Hry online JoJoHRY.cz - Superhry | NIKEE Superhry | Online hry