Postavte kolem cesty houby, které dokáži zlikvidovat vaše nepřáte...
Detail online hry
Hrát online hru
Perfektně vypracovaný hold'em poker v pěkné strategické hře. Je t...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > KEDY KONEčNE DATE NOVINKY KTORE SLUBUJETE OD JULA
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
MYSLIM SI ZE NIKOHO NEBAVI CAKAT TAK PRV SA ZMIENITE O DACOM A POTOM TREBA CAKAT
pokud te to nebavi, tak necekej...
Taky už by mě zajímalo,kdy to přijde!
tak to ste sa pekne vykrutili ved ked nieco ste napisali 1 jula tak chcem vediet nieco o tom ZAUJIMAVE JE ZE 3 MESIACE JE pre vas uz brzy
doufám že nějaké novinky budou do Vánoc
taky na ně čekám ale zas chápu že mají dost práce
hmmm....tak do vánoc asi nebudou
Budou ... do příštích vánoc (možná )
Eh... neumíš číst??? V dolnim rohu stránky to je v novinkách!
stačilo by sem dát třeba novou bonusovku nebo herní turnaj o body (třeba kdo za den bude mít u hry největší skóre získá třeba 100 bodů)... alespoň by se to tu ozvláštnilo a hraní by bylo zase o něco zábavnéjší
myslím že zas tak strašně moc práce to nezabere aby byla aspon nějaka změna
přijde mi popravdě....že nevim co by tady měli dělat.....na čem je ta pořád zmiňovaná práce? Vždyt tady nic nedělají....:// To, že jednou za 20 let rozešlou nějakej dárek neni teda moc velká práce...no nevim
a teda lidičky už mě to taky nebaví....nedávají sem ani moc žádné nové ZÁBAVNÉ hry, hrát to stejné pořád dokola....mnohem lepší je to například na superhrách, nechodila bych sem, kdyby tady nebyly ty ceny...ale stejně jsem tu tak jednou za 3 měsíce
prostě NUDA!! I ta bonusová hra...
Jůůů tady už sem dlouho nebyl a koukám že žádná změna... tak už je to rok
mohla by se ozvat nějaká změna třeba jen nové ceny například
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.