V tomto díle budete muset jezdit s autem po okolí, chodit do barů...
Detail online hry
Hrát online hru
Postavte kolem cesty houby, které dokáži zlikvidovat vaše nepřáte...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > Bonusová hra
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
CHci se zeptat....... sem velice ale velice rozčílen - hrál jsem bonusovou hru vsadil sem 100 bodu a dal ze karta bude nisi a cerna a uzavrel sem sasku kdyz sem kliknul na nejakou kartu napsalo mi to - CHyba muse se znova nacist - tak se to zavrelo a body v prdeli! - skusil jsem to parkrat a prisel sem celkem o 983 bodu a az pak sem zjistil ze mi to body krade a furt to pise chyba musi se znovu nacist tak prosim o nahrazení škody !!!
To je ale jako nějakej podvod proč to ktomu nenapíšou a chci nějaký odškodnění
Btw je pěkně pomalá, třeba než se uzavře sázka nebo otočení karty je často extrémě pomalý...
Tak me se to jeste nestalo akorat zatim mohu souhlasit stim ze je to extreme pomale v dnesni dobe
Mě dneska bonusová hra hrooozně naštvala .. Dneska ráno jsem měla okolo 3500 bodu a právě ted mám 20 bodu
No takže 50 kč za SMS co jsem včera posílala muj čas je v pr***
No jo no moje blbost, že nevím kdy přestat
.. Snad to brzy vydělám zpátky..
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.