EnglishČeštinaHry zdarma, online hryAnimace a videa zdarmaSeriály onlineHerna
maxo.cz - maximální odvaz a online hrymaxo.cz - maximální odvaz a online hry
Spusť ClubRadio online

Přihlášení -

Přihlášení

Registrace
Zapomenuté heslo

Poslední komentáře -

Naposledy spuštěné online hry -

Sift Heads 5 - Brutální online hry (18+)

Sift Heads...

V tomto díle budete muset jezdit s autem po okolí, chodit do barů...

Detail online hry - Sift Heads 5 - Brutální online hry (18+)Detail online hry Hrát online hru - Sift Heads 5 - Brutální online hry (18+)Hrát online hru
Mushroom Defender - Tower Defense

Mushroom D...

Postavte kolem cesty houby, které dokáži zlikvidovat vaše nepřáte...

Detail online hry - Mushroom Defender - Tower DefenseDetail online hry Hrát online hru - Mushroom Defender - Tower DefenseHrát online hru

Bonusová hra

Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > Bonusová hra

Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace

Předchozí příspěvky 1 Další příspěvky

04.11.2010 17:21 - Bonusová hra

CHci se zeptat....... sem velice ale velice rozčílen - hrál jsem bonusovou hru vsadil sem 100 bodu a dal ze karta bude nisi a cerna a uzavrel sem sasku kdyz sem kliknul na nejakou kartu napsalo mi to - CHyba muse se znova nacist - tak se to zavrelo a body v prdeli! - skusil jsem to parkrat a prisel sem celkem o 983 bodu a az pak sem zjistil ze mi to body krade a furt to pise chyba musi se znovu nacist tak prosim o nahrazení škody !!! *11*

04.11.2010 17:48 - Re: Bonusová hra

Nejsi sám... od tý doby tu hru vůbec nehraju...

05.11.2010 22:22 - Re: Bonusová hra

To je ale jako nějakej podvod proč to ktomu nenapíšou a chci nějaký odškodnění

10.11.2010 14:06 - Re: Bonusová hra

Btw je pěkně pomalá, třeba než se uzavře sázka nebo otočení karty je často extrémě pomalý...

12.11.2010 15:07 - Re: Bonusová hra

mě to taky nejde a štve mě to

24.11.2010 13:26 - Re: Bonusová hra

Tak me se to jeste nestalo akorat zatim mohu souhlasit stim ze je to extreme pomale v dnesni dobe

02.01.2011 11:20 - Re: Bonusová hra

proto tu hru nehraju

23.08.2011 17:29 - Re: Bonusová hra

Mě dneska bonusová hra hrooozně naštvala .. Dneska ráno jsem měla okolo 3500 bodu a právě ted mám 20 bodu :-D :-D No takže 50 kč za SMS co jsem včera posílala muj čas je v pr*** :-D :-D No jo no moje blbost, že nevím kdy přestat :-D .. Snad to brzy vydělám zpátky..

Předchozí příspěvky 1 Další příspěvky
bomberman face to face bublinky Lodě Truck zvířátka duel motorky vystřel ho monster truck letadla hry pro nejmenší fotbal ninja hry restaurace spoj 3 zombie draci fast food bomb it skateboard pod vodou drakojan obsluha vánoční hry zimní hry FMX hry pro kluky míčové hry madness mario kuličky překonávání terénu děti hry pro dívky
Směnárna | Pravidla | Ceny | Žebříček | Registrace | Výhody registrace | Přihlášení | Hry na přání | Nápověda | Kontakty | Odkazy | Mapa stránek | Pro média a podporu | Online hry zdarma | Výpis štítků | Poslední komentáře | Registrace | Privacy policy
(c) 2008-2011 www.maxo.cz Všechna práva vyhrazena
Pohodesign.cz
Superhry zdarma | Hry online zdarma | 1000her, webgames | NetHry.cz | Loupak.cz - videa a hry | Herna | Videa, animace zdarma | Firmy Východní Čechy | Firmy Vysočina
Super hry | Online hry zdarma | Onlinovky, superhry | Dárky | iPhoneaplikace.cz | XBox 360, Playstation 3 hry | Super online hry | Hry online JoJoHRY.cz - Superhry | NIKEE Superhry | Online hry