EnglishČeštinaHry zdarma, online hryAnimace a videa zdarmaSeriály onlineHerna
maxo.cz - maximální odvaz a online hrymaxo.cz - maximální odvaz a online hry
Spusť ClubRadio online

Přihlášení -

Přihlášení

Registrace
Zapomenuté heslo

Poslední komentáře -

Naposledy spuštěné online hry -

Paddle Ball - Sportovní online hry

Paddle Bal...

V ruce máš pingpongovou pálku a musíš si pinkat s míčkem co nejdé...

Detail online hry - Paddle Ball - Sportovní online hryDetail online hry Hrát online hru - Paddle Ball - Sportovní online hryHrát online hru
Mahjjong Alchemy - Logické online hry

Mahjjong A...

Ve své podstatě obtížná logická hříčka, jejíž základy sahají až d...

Detail online hry - Mahjjong Alchemy - Logické online hryDetail online hry Hrát online hru - Mahjjong Alchemy - Logické online hryHrát online hru

Body za spuštění hry, videa a seriálu

Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > Body za spuštění hry, videa a seriálu

Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace

Předchozí příspěvky 1 Další příspěvky

14.01.2011 22:48 - Body za spuštění hry, videa a seriálu

Ahoj, poradí mi někdo, proč se mi přičitají body buď jen za seriály a nebo za video? :)

15.01.2011 22:20 - Re: Body za spuštění hry, videa a seriálu

hmmm...tak to ti nikdo asi neporadí, protože to neni normální :-D jako že se ti nepřičítaj za hry? Ani komentáře atd...?

16.01.2011 22:44 - Re: Body za spuštění hry, videa a seriálu

počítají se mi každé 4 minuty za spuštěnou hru a seriál a nebo hru a video, ale ne hru, seriál a video.. za komentáře se mi přičítají normálně..

17.01.2011 14:07 - Re: Body za spuštění hry, videa a seriálu

Je to spravne tak jak to je.

17.01.2011 23:05 - Re: Body za spuštění hry, videa a seriálu

v tom případě by v pravidlech mělo být mezi slovem seriál a video "nebo" ;-)

18.01.2011 01:25 - Re: Body za spuštění hry, videa a seriálu

je tam "či", coz ma stejny vyznam

11.06.2011 08:38 - Re: Body za spuštění hry, videa a seriálu

če znamená nebo .. ;-) .. :-D :-D ale jinak super web..stranka.. =)

15.07.2011 10:49 - Re: Body za spuštění hry, videa a seriálu

mě se to občas taky stává zkus se odhlásit a znovu přihlásit pomůže to!

15.07.2011 13:52 - Re: Body za spuštění hry, videa a seriálu

Adamos00

Ale prd pomůže. Nauč se číst. Kdyby sis to pořádně přečetl, tak nenapíšeš takovou kravinu.

15.07.2011 16:35 - Re: Body za spuštění hry, videa a seriálu

vždyt to píšu!!!

Předchozí příspěvky 1 Další příspěvky
bomb it zimní hry Truck fast food face to face děti zombie bomberman pod vodou drakojan překonávání terénu hry pro kluky vystřel ho FMX zvířátka letadla hry pro nejmenší ninja hry kuličky fotbal motorky míčové hry vánoční hry bublinky duel madness Lodě obsluha monster truck spoj 3 mario skateboard hry pro dívky restaurace draci
Směnárna | Pravidla | Ceny | Žebříček | Registrace | Výhody registrace | Přihlášení | Hry na přání | Nápověda | Kontakty | Odkazy | Mapa stránek | Pro média a podporu | Online hry zdarma | Výpis štítků | Poslední komentáře | Registrace | Privacy policy
(c) 2008-2011 www.maxo.cz Všechna práva vyhrazena
Pohodesign.cz
Superhry zdarma | Hry online zdarma | 1000her, webgames | NetHry.cz | Loupak.cz - videa a hry | Herna | Videa, animace zdarma | Firmy Východní Čechy | Firmy Vysočina
Super hry | Online hry zdarma | Onlinovky, superhry | Dárky | iPhoneaplikace.cz | XBox 360, Playstation 3 hry | Super online hry | Hry online JoJoHRY.cz - Superhry | NIKEE Superhry | Online hry