Pro dnešek jsme vybrali další pařbičku stylu Tower Defense, který...
Skvělá pařba, kde v hlavních rolích proti sobě vstanou smajlíci. ...
Fórum maxo.cz - hry online > Dotazy ohledně maxa a oznámení > Více bodů návrh
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Zbírání bodů jde velice pomalu proto by se body mohli zvíšit!
a) hra : 5,00 bodů
b)komentář ke hře: 1,20 bodů
c)komentář na foru 1,20 bodů
pište at si nás maxo všimne!!
!!
A třeba taky když nějakou těžší hru dohrajme až do konce tak za to by mohly být taky nějaké body
A ještě by mohli být za odznaky dole které by byly napsané: třeba
1) zabíječ - zabij 80 zombíků bronz - odměna:14 bodů
2) bronz,zlato,diamant,
pak třeba ZA NEJLEPÍ SKORE v tabulce nejlepších třeba 100 bodů podle umístění!
tenhle způsob by se dal udělat asi jen u her který by maxo samo vytvořilo nebo určilo. Jinak by se asi nedaly porovnat nasbírané body ve hrách to je můj názor Jinak nápad je to dobrej plně ho podporuji
Zbieranie bodou ide velice pomali proto by se body mohli zvíšit!
A.zvíšiť o 5.00 bodou hru
B.zakomentáre 1.00 bod
tak kdo by nechtel víc bodu že jo????
no ale asi by se jim to potom nevyplatilo
Taky jsem koukla a zdá se mi, že na něco nasbírat bude nadlouho. Ale už jsem si našla dvě oblíbené hry. Jen mě štve, že vždy, když překliknu na videa či seriály, tak mě to odhlásí. A to se hlásím trvale!!!!
já si myslím že se ty body nezvednou ale takhle si získat na něco body bude trvat hodně hodně dlouho
ani přes bonusovou hru se nedají moc získávat body spíš se jen ztrácí
http://www.maxo.cz/ diky
Bohužel maxo je už mrtvé. Skvělé online hry na http://www.maxo.cz pro všechny generace.
mé body: 168,38 bodů to bude trvat roky.... než nasbíram aspon na myš.
to se neviplatí D a navíc nemám aktiované premium sms!!!
DDDDDDDDD
moc dobrý nápad ... ale oni by z toho potom nic neměli když by každý hned vyhrál svou výhru a neposlal ani jednu sms
Milí hráči, delší čas jsme Vás zanedbávali, ale počínaje dnešním dnem pro Vás začínáme přidávat nový obsah - hry a videa,
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.