EnglishČeštinaHry zdarma, online hryAnimace a videa zdarmaSeriály onlineHerna
maxo.cz - maximální odvaz a online hrymaxo.cz - maximální odvaz a online hry
Spusť ClubRadio online

Přihlášení -

Přihlášení

Registrace
Zapomenuté heslo

Poslední komentáře -

Naposledy spuštěné online hry -

PacMan - Oddechové online hry

PacMan

Legenda znovu ožívá! Tentokrát na internetu v podobě flash hry. Z...

Detail online hry - PacMan - Oddechové online hryDetail online hry Hrát online hru - PacMan - Oddechové online hryHrát online hru
Governor Of Poker - Deskové online hry

Governor O...

Perfektně vypracovaný hold'em poker v pěkné strategické hře. Je t...

Detail online hry - Governor Of Poker - Deskové online hryDetail online hry Hrát online hru - Governor Of Poker - Deskové online hryHrát online hru

Co děláte když nudíte?

Fórum maxo.cz - hry online > Volná diskuse > Co děláte když nudíte?

Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace

Předchozí příspěvky 1 2 3 4 5 6

12.01.2009 00:13 - Co děláte když nudíte?

Odpověz:No já když nudím tak hraju hru GTA SA Multi někdy si kouknu na TV a co vy?

12.01.2009 07:53 - Re: Co děláte když nudíte?

Heh, když se nudim, tak jsem na maxu :-D a když se nudim už i na maxu, tak spim, nebo si stěžuju mladýmu, že se nudim :-D

12.01.2009 13:47 - Re: Co děláte když nudíte?

jak kdysž se nudím tak se prostě nudím a nevím co mám dělat...většinou jen tak čučím na plochu... :-(

14.01.2009 12:00 - Re: Co děláte když nudíte?

spím *21*

14.01.2009 16:45 - Re: Re: Co děláte když nudíte?

Původní zpráva od AriannkaE spím *21*

V pc? :-D

14.01.2009 17:53 - Re: Co děláte když nudíte?

nikdy se nenudim :-D

14.01.2009 18:07 - Re: Re: Co děláte když nudíte?

Původní zpráva od Timmy nikdy se nenudim :-D

Šťastnej člověk :-D

14.01.2009 20:52 - Re: Re: Co děláte když nudíte?

Původní zpráva od Timmy nikdy se nenudim :-D

Dobrej clovek :-P :-D

15.01.2009 06:53 - Re: Re: Re: Co děláte když nudíte?

Původní zpráva od Fido100
V pc? :-D

někdy *2*

15.01.2009 17:06 - Re: Co děláte když nudíte?

jsem tady ;-D

15.01.2009 19:45 - Re: Re: Co děláte když nudíte?

Původní zpráva od Dawe007 jsem tady ;-D

No a? :-D

15.01.2009 20:08 - Re: Co děláte když nudíte?

když se nudim, tak jsem tady

15.01.2009 21:17 - Re: Re: Co děláte když nudíte?

Původní zpráva od Dawe007 když se nudim, tak jsem tady

aha

15.01.2009 21:24 - Re: Re: Co děláte když nudíte?

Původní zpráva od Dawe007 když se nudim, tak jsem tady

takže se vlastně nikdy nenudíš :-D

16.01.2009 07:01 - Re: Re: Re: Co děláte když nudíte?

Původní zpráva od Aippoc

takže se vlastně nikdy nenudíš :-D

jj *2*

20.02.2009 13:25 - Re: Co děláte když nudíte?

Záleží kde se nudím. Pokud ve škole, tak mi nezbývá než se nudit dál. Pokud doma, tak se nudu snažím zabít prací. Ale většinou, když se nudím, tak to je hodně špatné, protože skoro pořád mám co dělat jiného, než se nudit.

20.02.2009 19:05 - Re: Co děláte když nudíte?

tak se rypu v nose a chytam holuby

edit: to byl for

21.02.2009 00:17 - Re: Co děláte když nudíte?

Je to zlý... když se nudim, tak víc a víc přemýšlim nad tím co by se stalo kdyby... co asi bude...jak támhleto dopadne... jestli vydrží támhleto a tamto...jestli je šance na to a na to... co se teď kde asi děje...
Lepší se nenudit děcka :) Tak tu hezky hrajte, ať nudu zaženete :) maxo dcl pomáhá :-P

03.03.2009 18:11 - Re: Re: Co děláte když nudíte?

Původní zpráva od HellP91 Je to zlý... když se nudim, tak víc a víc přemýšlim nad tím co by se stalo kdyby... co asi bude...jak támhleto dopadne... jestli vydrží támhleto a tamto...jestli je šance na to a na to... co se teď kde asi děje...
Lepší se nenudit děcka :) Tak tu hezky hrajte, ať nudu zaženete :) maxo dcl pomáhá :-P

ty mas teda horory lol

03.03.2009 18:36 - Re: Co děláte když nudíte?

já se nenudím nikdy...protože sem skoro pořád na Maxu :-D a jinak dost často přemýšlím, jak to probíhá, když člověk umírá...co je po tom...cítí něco??? atd. ... ;-)

Předchozí příspěvky 1 2 3 4 5 6
FMX překonávání terénu pod vodou hry pro nejmenší ninja hry bomberman spoj 3 motorky obsluha mario Truck kuličky restaurace zvířátka Lodě hry pro dívky hry pro kluky fast food bublinky drakojan děti zimní hry draci bomb it zombie duel face to face letadla vánoční hry míčové hry monster truck madness fotbal skateboard vystřel ho
Směnárna | Pravidla | Ceny | Žebříček | Registrace | Výhody registrace | Přihlášení | Hry na přání | Nápověda | Kontakty | Odkazy | Mapa stránek | Pro média a podporu | Online hry zdarma | Výpis štítků | Poslední komentáře | Registrace | Privacy policy
(c) 2008-2011 www.maxo.cz Všechna práva vyhrazena
Pohodesign.cz
Superhry zdarma | Hry online zdarma | 1000her, webgames | NetHry.cz | Loupak.cz - videa a hry | Herna | Videa, animace zdarma | Firmy Východní Čechy | Firmy Vysočina
Super hry | Online hry zdarma | Onlinovky, superhry | Dárky | iPhoneaplikace.cz | XBox 360, Playstation 3 hry | Super online hry | Hry online JoJoHRY.cz - Superhry | NIKEE Superhry | Online hry