Legenda znovu ožívá! Tentokrát na internetu v podobě flash hry. Z...
Detail online hry
Hrát online hru
Perfektně vypracovaný hold'em poker v pěkné strategické hře. Je t...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Volná diskuse > Co děláte když nudíte?
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Odpověz:No já když nudím tak hraju hru GTA SA Multi někdy si kouknu na TV a co vy?
Heh, když se nudim, tak jsem na maxu
a když se nudim už i na maxu, tak spim, nebo si stěžuju mladýmu, že se nudim
jak kdysž se nudím tak se prostě nudím a nevím co mám dělat...většinou jen tak čučím na plochu...
Šťastnej člověk
Dobrej clovek
aha
takže se vlastně nikdy nenudíš
jj
Záleží kde se nudím. Pokud ve škole, tak mi nezbývá než se nudit dál. Pokud doma, tak se nudu snažím zabít prací. Ale většinou, když se nudím, tak to je hodně špatné, protože skoro pořád mám co dělat jiného, než se nudit.
Je to zlý... když se nudim, tak víc a víc přemýšlim nad tím co by se stalo kdyby... co asi bude...jak támhleto dopadne... jestli vydrží támhleto a tamto...jestli je šance na to a na to... co se teď kde asi děje...
Lepší se nenudit děcka
Tak tu hezky hrajte, ať nudu zaženete
maxo dcl pomáhá
Tak tu hezky hrajte, ať nudu zaženete
maxo dcl pomáhá
ty mas teda horory lol
já se nenudím nikdy...protože sem skoro pořád na Maxu
a jinak dost často přemýšlím, jak to probíhá, když člověk umírá...co je po tom...cítí něco??? atd. ...
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.