Zalétej si v pravém válečném dvouplošňáku a vydej se vstříc svým ...
Detail online hry
Hrát online hru
Zde si můžeš vyzkoušet jak obtížné je vést svůj vlastní hotel se ...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Ostatní související s maxem > Kolik času strávíte na maxu.cz?
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Jak kdy dve hodky denne ale i min.. Nazbirat par bodiku a forun zkoukout
jo predevcirem sem stravila na maxu az do pozdnich hodin rannich
skoro celej den nekdy nekdy jen pul hodky jak kdy
aj ja ako kedy ale snazim sa co najvac.....niekoho nahovaram aby sa sem registroval
Ze začátku často ted už moc času na to nemám raději vydělávám než hraji.
Já jsem na mateřské, tak tu přebývám skoro celý den
někdy hoďku, někdy skoro celý den, dokonce i ve škole tu jsem, ale jenom v úterý, protože to máme dvě hoďky kompy a když se nudím, tak sem zajdu, zkouknu forum, nasbírám pár bodíků a když už mě to nebaví, tak du pryč
Tak občas nějakou tu chvíli jo sranda musi být
Decká blbnú každý deň tak hodinku cez výkendy viac
Pildo, už ti to říkáme aspoň podruhý... smrskávej své příspěvky do jedné zprávy... já vim, že jsou za to body, ale takhle ničeho nedosáhneš, leda BANánu... díky!!
tak vzdy ked sa najde chvilka casu sa tu zastavim pozret co je nove
Usain Bolt je borec, drží svetoví record v behu na 100 metrov. Ináč, viete ako sa povie syr po anglicky? Chees. HAHAHA!!! Ja strávim na tomto portály tuna, tak 6 minút, 23 sekúnd 87 stotín aj 873 tisícin a 346284 miliontín tisícin, iba som si tipol, môžno, asi, neviem, nie, hej, ano, koniec. Ďakujem za pochopenie.
.. no ja som tu stravil vcera
3h. a raidne ma to tu zacalo bavit , klobuk dole pred adminmi
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.