Zde si můžeš vyzkoušet jak obtížné je vést svůj vlastní hotel se ...
Detail online hry
Hrát online hru
Probojovali jste se se svým fotbalovým týmem až do finálového záp...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Ostatní související s maxem > Kolik času strávíte na maxu.cz?
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Pozor, pozor! Tvoj posledný výrok nedával zmysel! Neurčil si čas, ani osobu, ktorá dá ten klobúk dole, prosím EDITuj si svoj príspevok a dosaď za X správne číslo, aby výrok X.X=X bol pravdivý, ďakujem.
Nie, náladu mám vždy inú, tak som niekedy takýto a niekedy inakší aj s vlastnosťami a aj vzhľadovo.
Teď skoro pořád abych to tady všude prolezla koukla kde co je a nahnala nějaký ty body
no ale tato tema na to nie je urcena! m, tak sa vyjadri k teme!!!
teraz tu travim minimum svojho casu , uzivam si prazdniny
kedže mi akosi blbne mail v poslednej dobe sa mi to dáko skrátilo
ja nestopujem kolko som tu lebo hram chvilu zas nehram... ale odradzuje ma že body idu tak pomaly
ja tu travim hodne case ale ty body lezou pomalicku hodilo by se treba premium za 1000 bodu a ze by to za hrani davalo treba 2 body nebo i vic to by bylo super
jak kdy
dvě tři hodky... a o víkendu třeba i půl dne, když je nuda
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.