EnglishČeštinaHry zdarma, online hryAnimace a videa zdarmaSeriály onlineHerna
maxo.cz - maximální odvaz a online hrymaxo.cz - maximální odvaz a online hry
Spusť ClubRadio online

Přihlášení -

Přihlášení

Registrace
Zapomenuté heslo

Poslední komentáře -

Naposledy spuštěné online hry -

Bowling kids shake - Sportovní online hry

Bowling ki...

Pokud milujete kuželky, tak si samozřejmě i oblíbíte bowling. Pok...

Detail online hry - Bowling kids shake - Sportovní online hryDetail online hry Hrát online hru - Bowling kids shake - Sportovní online hryHrát online hru
Ghost Train Ride - Oddechové online hry

Ghost Trai...

Pokuste se vystrašit duchy, který jste se jako dítě báli. Máte mo...

Detail online hry - Ghost Train Ride - Oddechové online hryDetail online hry Hrát online hru - Ghost Train Ride - Oddechové online hryHrát online hru

jaké máte zájmy

Fórum maxo.cz - hry online > Seznamte se > jaké máte zájmy

Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace

Předchozí příspěvky 1 2 3

28.09.2009 17:59 - jaké máte zájmy

zde pište jaké máte zájmy,a jak trávíte čas kromě hraní a sbírání bodů xD xD xD

28.09.2009 18:09 - Re: jaké máte zájmy

Já jsem bezzájmový člověk...

28.09.2009 18:18 - Re: Re: jaké máte zájmy

tak to je špatné něco tě bavit musí :-(

28.09.2009 18:24 - Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od moncicacek171 zde pište jaké máte zájmy,a jak trávíte čas kromě hraní a sbírání bodů xD xD xD

tak třeba mě baví hry zde na maxu,a poslouchám při tom to ClubRadio

28.09.2009 18:26 - Re: Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od neovoag9

tak třeba mě baví hry zde na maxu,a poslouchám při tom to ClubRadio

mě baví též hry na maxu a jinak hraju na kytaru jak elektrickou tak akustickou :) :) :) :)

28.09.2009 18:50 - Re: Re: Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od moncicacek171
mě baví též hry na maxu a jinak hraju na kytaru jak elektrickou tak akustickou :) :) :) :)

chudak kytara ;-D

abych ale nebyl mimo tema.. obcas zkouknu maxo, obcas si zaparim flatout 2(to hlavně na prednaskach ve skole xD ) jinak prevazne pracuju :)

28.09.2009 18:55 - Re: Re: Re: Re: jaké máte zájm

Původní zpráva od Vladkof

chudak kytara ;-D

abych ale nebyl mimo tema.. obcas zkouknu maxo, obcas si zaparim flatout 2(to hlavně na prednaskach ve skole xD ) jinak prevazne pracuju :)

flatout je good už ho mám dohrátý 1 i 2 díl a ned for speed undercover nemá chybu a taky carbon a most wanted je super.
co ještě hraješ za hry??

28.09.2009 19:13 - Re: jaké máte zájmy

need for speed undercover sem hral jen jednou a musim rict, ze z toho mala her co sem v posledni dobe hral byla asi nejhorsi... graficky sice povedena ale hratelne to byla hruza...

28.09.2009 19:22 - Re: Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od Vladkof need for speed undercover sem hral jen jednou a musim rict, ze z toho mala her co sem v posledni dobe hral byla asi nejhorsi... graficky sice povedena ale hratelne to byla hruza...

tak to zase já nemožu souhlasit mě velice zaujala a baví mě.no každého baví něco jiného.
A jinak maxo super!!! *2* *2* *2*

28.09.2009 19:30 - Re: Re: Re: jaké máte zájmy

tak to zase já nemožu souhlasit mě velice zaujala a baví mě.no každého baví něco jiného.
A jinak maxo super!!! *2* *2* *2*

nic proti ale maxo "bylo" super.. :-| ti, co tu jsou od pocatku tak vedi...

28.09.2009 19:34 - Re: Re: Re: Re: jaké máte zájm

Původní zpráva od Vladkof
nic proti ale maxo "bylo" super.. :-| ti, co tu jsou od pocatku tak vedi...

pročpak bylo??kvůli lidem co tady sou ted asi myslíš co??nebo jak to myslíš??

28.09.2009 20:21 - Re: jaké máte zájmy

dříve tu bylo pár super lidí, se kterými se dalo v poho bavit, nespamovali atd... no, a pak sem začli chodit tací, co nechtěli pročítat těch pár témat a začli zakládat nová, duplicitní témata a tím se to tu stalo nepřehledným...no a o těch co píšou 3 příspěvky hned za sebou atd. už raději ani nemluvím...

28.09.2009 20:25 - Re: Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od Vladkof dříve tu bylo pár super lidí, se kterými se dalo v poho bavit, nespamovali atd... no, a pak sem začli chodit tací, co nechtěli pročítat těch pár témat a začli zakládat nová, duplicitní témata a tím se to tu stalo nepřehledným...no a o těch co píšou 3 příspěvky hned za sebou atd. už raději ani nemluvím...

jj tak to jo ale co naděláš.my s tím nic neuděláme.
a jinak jak se daří??

28.09.2009 21:04 - Re: jaké máte zájmy

jde to ale dře to :)

29.09.2009 19:37 - Re: Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od Vladkof dříve tu bylo pár super lidí, se kterými se dalo v poho bavit, nespamovali atd... no, a pak sem začli chodit tací, co nechtěli pročítat těch pár témat a začli zakládat nová, duplicitní témata a tím se to tu stalo nepřehledným...no a o těch co píšou 3 příspěvky hned za sebou atd. už raději ani nemluvím...

myslel jsi tím mě např viď :-D

29.09.2009 19:46 - Re: Re: Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od l00000l
myslel jsi tím mě např viď :-D

tebe, HellP91, Mishalqa .. a na dalsi si uz asi nevzpomenu..

29.09.2009 20:47 - Re: jaké máte zájmy

:-( :-(

30.09.2009 18:01 - Re: jaké máte zájmy

Zbierame známky, servítky, turistické známky a pokémon karty xD

30.09.2009 21:20 - Re: Re: jaké máte zájmy

Původní zpráva od kralovna1 Zbierame známky, servítky, turistické známky a pokémon karty xD

sbíráš pokemon karty??to ještě frčí???já mám všech 150 z první serie+zlaty a stříbrny a taky měnivý *3*

30.09.2009 21:39 - Re: Re: Re: jaké máte zájmy

sbíráš pokemon karty??to ještě frčí???já mám všech 150 z první serie...

to mě do 150 chyběli asi 4... *11* *11*

Předchozí příspěvky 1 2 3
ninja hry duel míčové hry kuličky bomberman mario face to face vystřel ho restaurace fast food monster truck bublinky spoj 3 motorky FMX zimní hry obsluha Lodě skateboard hry pro kluky děti draci hry pro nejmenší madness drakojan zvířátka Truck zombie fotbal letadla překonávání terénu pod vodou bomb it hry pro dívky vánoční hry
Směnárna | Pravidla | Ceny | Žebříček | Registrace | Výhody registrace | Přihlášení | Hry na přání | Nápověda | Kontakty | Odkazy | Mapa stránek | Pro média a podporu | Online hry zdarma | Výpis štítků | Poslední komentáře | Registrace | Privacy policy
(c) 2008-2011 www.maxo.cz Všechna práva vyhrazena
Pohodesign.cz
Superhry zdarma | Hry online zdarma | 1000her, webgames | NetHry.cz | Loupak.cz - videa a hry | Herna | Videa, animace zdarma | Firmy Východní Čechy | Firmy Vysočina
Super hry | Online hry zdarma | Onlinovky, superhry | Dárky | iPhoneaplikace.cz | XBox 360, Playstation 3 hry | Super online hry | Hry online JoJoHRY.cz - Superhry | NIKEE Superhry | Online hry