V názvu hry se sice vyskytuje slůvko "pokemon", avšak o přímý boj...
Detail online hry
Hrát online hru
Legenda znovu ožívá! Tentokrát na internetu v podobě flash hry. Z...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Ostatní související s maxem > PETICE
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
My, hráči na serveru maxo.cz, žádáme o zrušení bodů za příspěvky ve fóru a častější a přísnější kárání hráčů za porušování pravidel fóra.
S tímto tvrzením souhlasí všichni níže podepsaní.
Vladkof
pospec (ale nerad bych skoinčil za porušování )
Pokud má být petice proti mě tak to neplatí!!!
SarkaKocianova
Protože ty příspěvky se opravdu nedají číst. Každý nový uživatel co tady kompletně celé zaspamuje a forum pak ztrácí smysl. Možná by někdy bylo lepší povolit vstup do fora jen některým uživatelům.
Já bych to udělal tak že by za fórum nebyly body. To by se minimálně poloviny odešla a nespamovala (Já zde už píšu jen omezeně)
Jo, bejvával tady pořádek
to byly časy.... tímto se také přidávám k petici.
kobraaaaa
).. ja bych dal treba za slovni fotbal jen 0,20 bodu ale na ostatnich bych taky nedaval zadne body takze tak napul
dadanek1999 (proč zrušit body za forum vsem? proc ne jen tem kteri spamujou?)
tohle je rozumný názor, už tak se to sbírá blbě
Nebo nekompromisně banovat...
Jinak přidávám se k petici, to je hrůza číst tady ty "výplody"
izigor
stojí vám to za to??? stejně to admin smaže(to co se mu nelíbí ) jinak se připojuju k petici
čily:
Neovoag9
heej tak to už neni normalni prispisuji se taky k petici bo co tu pise jvjv to neni normalni a je mi jedno ze za slovni fotbal nebudou body
kociasek
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.