Klasická hra na motivy Tower Defense. Neobyčejně příjemná hudba a...
Detail online hry
Hrát online hru
V této bojové hře budete mít spoustu silných nepřátel, které bude...
Detail online hry
Hrát online hru
Fórum maxo.cz - hry online > Ostatní související s maxem > dakujem
Pro vkládání témat a příspěvků musíte být přihlášení! Přihlášení, Registrace
Touto temou by som sa chcel podakovat administratorovi Maxa.cz. Prisla mi cena - cca. 200 EUR. Este raz dakujem a chcem vam vsetkym popriat vela stastia v zbierani bodov! j.caklos
Dakujem, ano 200 EUR
, ano ide objednat i peniaze , staci mat dostatok bodov
.
Aha, myslela jsem že jak psal prisla mi cena - cca. 200 EUR. tak jsem myslela že ta cena měla hodnotu cca 200 EUR
Tak když měnit prachy za body. HMMM. No za milion a dvestetisic mas asi 19,500 tisíce Korun Českých. Za devetset tisic bodů máš asi 15,500 Korun Českých. 200 Euro je asi 5000 Korun Českých tak počítej
Jééé už mám asi 16 KČ Super!!!!
heh
ja som dnes zacal znovu hrat a zbierat body
, chcme si kupit novy snowboard
ja som dnes zacal znovu hrat a zbierat body
, chcme si kupit novy snowboard
NJ. Já si chchi koupit nový PC nebo Noťas. Snowboard bych asi nechtěl. NO NWM. Mám asi fakt 16KČ
Sorry já vím, sekl se mi net a tak sem dal asi 3x odeslat. Jinak 16 KČ. To jde né? Kámoš má 1.10 bodů což není ani padoš
Penízky by se hodily, ovšem horší je našetřit na nějakou větší částku. Opravdu nevím, jak to dokážete.
Mám 16 KČ
Asi obědnám domů. To mi zvýší kapesné o 120 %
A kolik by tak mohla stát bodů Herní COnsole Nintendo DSi Holiday 09 nebo jak to je Version nebo jak to je v bílém provedením?
Odkazy na Youtube): http://www.youtube.com/watch?v=6rSuVUvDfYE&translated=1
Uběhla dlouhá doba od poslední větší činnosti z naší strany. To se ale brzy změní. Připravujeme pro Vás nové vylepšení, soutěže, ceny, obsah a jiné!
Server maxo.cz si získal nového výherce, který si vybral prozatím nejdražší cenu, kterou jsme rozdali a je jí iPod Shuffle! Dále vzhledem ke stavu zdražení elektroniky, jsme museli aktualizovat body a ceny.